Activiteiten

Beleven we iets leuks? Maken we iets moois? Hebben we een hele spannende activiteit ondernomen? Hier kunt u daar foto's en verhalen over lezen.

Erkend Leerbedrijf Bij Marij
Bij Marij is een officieel erkend leerbedrijf. Er kan dus een stagiaire aanwezig zijn tijdens de opvang. Ouders worden hier altijd van te voren van op de hoogte gesteld.

Kennismakingsworkshop baby- en kindgebaren – oktober 2015
Samen met een aantal collega-gastouders heb ik deel mogen nemen aan een kennismakingsworkshop baby- en kindgebaren. Tijdens een avond heb ik geleerd hoe te communiceren met kinderen, naast de verbale communicatie. Tijdens deze avond hebben we kennisgemaakt met een aantal woorden, deze geoefend en ook nog een liedje gezongen waarin deze woorden in weerkwamen.

Ik heb het de volgende dag direct toegepast in mijn communiceren met mijn eigen zoon en merkte dat ik hier veel plezier in had. Ook had ik de volle aandacht van hem en hierdoor ben ik gemotiveerd geraakt om hier mee te gaan oefenen in de opvang en dit in mijn werken met de kinderen te integreren.

Met dank aan Gastouderbureau de Bengel die dit mogelijk heeft gemaakt!

Job

Job – augustus 2015
20 augustus 2015 zijn wij de trotse papa en mama geworden van onze zoon Job. Job is een heerlijk vrolijk mannetje dat met veel plezier geniet van de opvangkinderen.

Voelen – zomer 2015
Twee dames hadden het geluk om te mogen spelen met ijsklontjes. Met ons drieën hebben we gevoeld hoe koud een ijsklontje is, gezien hoe snel het smelten kan in de warme zon, elkaar nat maken door een ijsklontje over onze handen te wrijven. Wij hebben heel veel plezier gehad met deze activiteiten in de zomerzon! (Met deze activiteit hebben we later nog een kadobon gewonnen van Gastouderbureau de Bengel!)

Voelen Gefeliciteerd

Holterberg Bij Marij

Verjaardags/verlof/afscheidsfeestje
20 juni hebben wij een feestje gevierd. Voor mijn verjaardag, omdat ik met verlof ging en omdat er een aantal kinderen afscheid namen van Bij Marij. We hebben een heerlijke picknick gehad waarbij de kinderen lekker konden spelen. Het was erg leuk!

Herfstwandeling
Buiten was het koud en regenachtig. Hup, we hebben fijn onze regenlaarzen aangetrokken en gingen richting het bos! Samen stampen in de plassen modder, slingeren op de schommel en mooie paddenstoelen bekijken. Kletsen over de herfst en vervolgens bladeren, eikels, kastanjes en takjes meeslepen naar huis om daar een mooie herfstschaal van te maken.

met de laarzen in een plas water

schommelen

hefrststuk